Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit. nadenk icon

Stichting bestuur

 

Wij stellen u graag voor aan de mensen die zich bezighouden met de dagelijkse bestuur van de Stichting IRE.

 

De heer P. M. Kuurman

Na de opleiding op het gebied van management en control is de Heer Kuurman overgestapt naar bestuurlijke activiteiten zoals toezichthouder bij diverse beleggingsfondsen, wooncomplexen voor particulieren beleggers en financiële belegersinstellingen in Nederland en Duitsland, zoals: Katwijk Pharma N.V., Belfort Group B.V., Leisurefund en Caprice II C.V.

In deze functie treedt hij op als Trustee en bewaarder van aandelen, obligaties en waardepapieren voor deelnemers in Fondsen.

Sinds 2012 is hij Bestuurder van de Stichting bewaar IRE.

 

Drs. C.M.A. Bosman

De heer Bosman begon zijn carrière als bedrijfsconsulent bij het Nederlands Christelijk Ondernemersverbond.

In 1985 en 1986 was de heer Bosman lid van de Tweede Kamerlid waar hij zich hoofdzakelijk bezig hield met het midden- en kleinbedrijf. Na 1986 werdt hij wethouder van financiën, grondbeleid, openbare werken en minderhedenbeleid van Gorinchem.

In de periode van 1982 tot 1994 was de heer Bosman tevens lid van de SER. De Sociaal-Economische Raad is een adviesorgaan voor de regering en het parlement waarin ondernemers, werknemers en onafhankelijke deskundigen (kroonleden) samenwerken, om tot overeenstemming te komen over belangrijke sociaal-economische onderwerpen.

Van 1989 tot 1993 was hij vicevoorzitter het Nederlands Christelijk Ondernemersverbond.

Momenteel vervult de heer Bosman verschillende adviseurs- en bestuursfuncties. Lees verder...

 

Memorandum aanvragen