Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit. nadenk icon

Risico

Indien u overweegt te participeren in een van onze beleggingsfondsen dan wordt u aanbevolen kennis te nemen van de Informatiememorandums en in ieder geval de in de memorandums genoemde risico’s goed te bestuderen.

 

Hoewel het beleggingsbeleid met de meeste zorg en op deskundige wijze plaats zal vinden dient u als belegger toch bewust te zijn van de risico’s. Investeren brengt namelijk altijd risico’s met zich mee. Altijd kunnen zich onverwachte ontwikkelingen voordoen die de verwachte rendementen negatief beïnvloeden. Dat geldt ook voor het beleggen in het High Frequency Daytrading Fonds en/of het Arbitrage Fonds.

De risico’s kunnen tot gevolg hebben dat de rendementen lager uitvallen dan verwacht. Dit kan zelfs leiden tot het tenietgaan van het bedrag van uw investering.

Het maximale risico voor u als Participant beperkt zich tot uw inleg.

 

Praats aan het woord...

Wekelijkse column van Hein Praats

Praats deelt kennis...

De (FX) Kennisbank

Contactgegevens

Langbroekerdijk A 26

3947 BH Langbroek

+31 (0)343 725 166

info@topfund.nl

Meer contact

Topfund B.V. is geregistreerd bij de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM) als AIFM (Alternative Investment Fund Manager) conform het AIFMD-registratieregime van artikel 2:66a Wft (High Frequency Daytrading Fonds ID: 50023253 - Arbitrage Fonds ID: 50025086) en is aangesloten bij Euroclear/FundSettle, de Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs en AIMA (The Alternative Investment Management Association).

Legal Entity Identifier: 7245008TJ449HLE6PI36

Copyright © 2020 Topfund, alle rechten voorbehouden.