Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. nadenk icon

Rendement HFDT Fonds

 

Elke maand wordt de Net Asset Value (NAV) van het fonds berekend door onze administrateur Circle Partners B.V. Daarnaast worden de cijfers jaarlijks door een accountant gecontroleerd. Hieronder ziet u de maandelijkse rendementen zoals berekend door de fondsmanager.

 

Rendement in %

Per ultimo november 2019 (participatieklasse A)

 NovemberYTDGem. p. mnd.
HFDT Fonds1,661%27,924%2,539%
 

 

Per ultimo november 2019 (participatieklasse B)

 NovemberYTDGem. p. mnd.
HFDT Fonds1,511%25,742%2,340%
Alle rendementen zijn netto na aftrek van alle kosten & vergoedingen.

 

Graag sturen wij u een uitgebreid informatiememorandum toe over het High Frequency Daytrading Fonds. In het memorandum treft u uitgebreide informatie aan over de rendementen, het beleggingsbeleid, de kosten en de risico's.

 

Fondsinformatie aanvragen

Gedetailleerd rendementsoverzicht aanvragen

Direct participeren


 

Rendement laatste kalenderjaren in %

2018 (participatieklasse A & B)

 Klasse AKlasse B
HFDT Fonds26,568%*25,260%*
 

2017 (participatieklasse A & B)

 Klasse AKlasse B
HFDT Fonds17,759%*16,098%*
 

2016 (participatieklasse A & B)

 Klasse AKlasse B
HFDT Fonds29,169%*26,779%*
 

2015 (participatieklasse A & B)

 Klasse AKlasse B
HFDT Fonds31,004%*28,577%*
 

 

Toelichting op het rendement

* De rendementscijfers tussen januari 2015 en december 2018 zijn gebaseerd op simulatie. Ter waarborging van de kwaliteit zijn daarbij de tickdata – aangeleverd door onze prime broker CFH Clearing Ltd. – met 99,9% accuratesse gemodelleerd naar marktconforme omstandigheden.

De rendementsdoelstelling van het High Frequency Daytrading Fonds is dus tot stand gekomen aan de hand van in het verleden behaalde gemiddelde rendementen die zijn berekend op basis van gerealiseerde handelsresultaten – sinds januari 2019 – én gecalculeerde rendementen op grond van simulatie – van januari 2015 tot en met december 2018. Lees verder...

 

Risico's

We vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van de risico’s van beleggen. Hoewel beleggen meer rendement kan opleveren dan sparen, kunnen uw beleggingen ook minder waard worden. In het meest negatieve scenario kunt u zelfs uw gehele inleg verliezen. Beleg daarom altijd met geld dat u kunt missen. Een volledig overzicht van de risico’s van het fonds kunt u vinden in het informatiememorandum. Tip: houd altijd spaargeld achter de hand voor onverwachte uitgaven. 

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat de informatie die u op deze website vindt correct is. Het kan echter voorkomen dat de informatie niet volledig en/of onjuist is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade, die mogelijk uit het gebruik van de informatie kan ontstaan.

 

Fondsinformatie aanvragen

Gedetailleerd rendementsoverzicht aanvragen

Direct participeren