Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. nadenk icon

Raad van Commissarissen

 

De taak van de Raad van Commissarissen (RvC) is het houden van toezicht op het beleid van het bestuur en de algemene gang van zaken betreffende de beheerder en de daarmee verbonden onderneming. Daarnaast staat de RvC het bestuur met raad terzijde. De raad bestaat momenteel uit twee gerenommeerde financiële deskundigen.Prof. dr. J. Koelewijn

 

Voorzitter van de Raad van Commissarissen

De heer Koelewijn studeerde algemene economie en promoveerde op bankentoezicht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Bij MeesPierson werkte hij als vermogensbeheerder en beleggingsanalist. Hij werd Hoofd Strategie en Onderdirecteur research bij IRIS, een samenwerkingsverband tussen Rabobank en Robeco en vervolgens Hoofd Onderzoek bij de Autoriteit Financiële Markten.

Daarnaast is de heer Koelewijn sinds 2007 hoogleraar Corporate Finance aan Nyenrode Business Universiteit.

Contactgegevens

E-mail: j.koelewijn@topfund.nl


Drs. R.H.M.G. van der Mast

 

 

Lid van de Raad van Commissarissen

De heer Van der Mast is gedurende zijn loopbaan werkzaam geweest bij diverse banken en financiële instellingen, waaronder Bank Paribas Nederland NV, Bank Labouchere NV en Kairos Asset Management BV. In zijn huidige functie als Bestuurder van TargetMedia BV, een Betaalinstelling onder vergunning van De Nederlandsche Bank, is hij binnen het Bestuur verantwoordelijk voor o.m. compliance.

De heer Van der Mast is DSI Compliance Professional gecertificeerd. Lees verder...

Contactgegevens:

E-mail: b.vandermast@topfund.nl

 

Fondsinformatie aanvragen

Direct participeren