Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit. nadenk icon

Peter van der Horst is Hoofd Relatiebeheer.

 

Achtergrond

Peter van der Horst is zijn loopbaan in 1994 begonnen bij ABN Amro, waar hij onder meer werkzaam was op de salesafdeling van EM-obligaties met vooral private banken in de Benelux en Zwitserland als afzetgebied. Vervolgens was hij als Senior FX Sales Official Institutions jarenlang verantwoordelijk voor de contacten met Centrale Banken en Sovereign Wealth Funds.

Daarna heeft Peter zijn carrière voortgezet bij BNP Paribas; eerst een aantal jaren in Parijs en vervolgens meer dan 10 jaar in Londen. Ook daar lag zijn voornaamste focus op de eerder genoemde officiële instellingen, waar hij naast het dragen van verantwoordelijkheid voor hun foreign exchange-activeiten tevens zorg droeg voor de handel in obligatieleningen en rentederivaten met deze klanten.

 

Directe contactgegevens

E-mail: p.vanderhorst@topfund.nl

Telefoon: 06 25 193 780

LinkedIn: Peter van der Horst

Lees verder ...

Peter van der Horst

Praats aan het woord...

Wekelijkse column van Hein Praats

Praats deelt kennis...

De (FX) Kennisbank

Contactgegevens

Langbroekerdijk A 26

3947 BH Langbroek

+31 (0)343 725 166

info@topfund.nl

Meer contact

Topfund B.V. is geregistreerd bij de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM) als AIFM (Alternative Investment Fund Manager) conform het AIFMD-registratieregime van artikel 2:66a Wft (High Frequency Daytrading Fonds ID: 50023253 - Arbitrage Fonds ID: 50025086) en is aangesloten bij Euroclear/FundSettle, de Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs en AIMA (The Alternative Investment Management Association).

Legal Entity Identifier: 7245008TJ449HLE6PI36

Copyright © 2020 Topfund, alle rechten voorbehouden.