Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. nadenk icon

Het bestuur

 

 

Bryan Houben en Rob Labadie zijn samen verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van het High Frequency Daytrading Fonds en het bestuur van Topfund B.V.

 

Bryan C.D. Houben

Bryan is zijn loopbaan begonnen bij een vermogensbeheerder in Blaricum waar hij werkte als adviseur voor vermogende particuliere beleggers. Bij Rabo Nederland werkte hij op de orderverwerkingsdesk van de valuta-afdeling waar hij later ook werkzaam was als handelaar. Hierna is hij enkele jaren werkzaam geweest als financieel analist bij een venture capitalist.

Contactgegevens:

E-mail: b.houben@topfund.nl

Mobiel: 06 27 166 123

 

Rob C. Labadie

Rob Labadie werkte sinds 1977 bij verschillende banken, waaronder Van Lanschot Bankiers en Theodoor Gilissen Bankiers. Als commissionair in effecten was hij tevens een groot aantal jaren werkzaam op de vloer van de effectenbeurs, waar hij verantwoordelijkheid had voor Engelse en Amerikaanse professionele beleggers.   

Daarnaast had hij vele verschillende bestuursfuncties bij een verscheidenheid aan verenigingen en stichtingen, vaak als penningmeester of voorzitter. Rob heeft tevens in het bestuur gezeten van twee pensioenfondsen, waaronder de Stichting Pensioenfonds F. van Lanschot. Ook nu nog is hij onder andere lid van de Raad van Toezicht van pensioenfonds PHJ. Lees verder...

Contactgegevens:

E-mail: r.labadie@topfund.nl

Mobiel: 06 54 300 230

 

Fondsinformatie aanvragen

Direct participeren