Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. nadenk icon

Fondsprofiel

 

Het High Frequency Daytrading beleggingsfonds van Topfund heeft als doel om bovengemiddelde beleggingsresultaten te behalen onder alle marktomstandigheden tegen aanvaardbare risico's.

Het Fonds beoogt een maandelijks rendementsdoel van 2% tot 3% wat zich vertaalt naar jaarlijks een rendementsstreven van 24% tot 36%. De handelsmethodiek kenmerkt zich door het gebruik van kwantitatieve strategieën die zowel long als short beleggen in EUR/USD – het meest liquide valutapaar.

De Juridisch Eigenaar houdt ten behoeve van het Fonds een brokerrekening aan bij CFH Clearing Ltd. CFH Clearing is de Europese prime broker van het fonds. CFH Clearing is een vergunning houdende prime broker die onder toezicht staat van de Engelse Financial Conduct Authority. Via deze partner krijgt het fonds toegang tot liquiditeit van onder andere UBS, Goldman Sachs, BNP Paribas en JP Morgan. CFH Clearing is tevens opgenomen in het register van de AFM.

Het fonds belegt uitsluitend op de Interbancaire FX markt en voert, meer specifiek, alleen transacties uit op het valutapaar: EUR/USD. Lees verder...

 

Fondsinformatie aanvragen

Direct participeren

 

Laatste nieuws & Persberichten

Topbankier Rob Labadie neemt nu ook belang in Topfund

ANP - 30 januari 2020

Topfund B.V. maakt bekend dat Rob Labadie per 22 januari 2020 een aandeelhoudersbelang van 20% in Topfund heeft genomen. Lees verder

Prof. dr. Jaap Koelewijn benoemd tot commissaris Topfund

ANP - 9 september 2019

Topfund B.V. maakt bekend dat haar aandeelhouder per 1 september 2019 Prof. Dr. Jaap Koelewijn heeft benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen van Topfund B.V. Lees verder

Oud Van Lanschot directeur Rob Labadie versterkt het team van Topfund

ANP - 5 juli 2019

Per 1 juli 2019 is oud Van Lanschot directeur Rob C. Labadie onderdeel van het team van Topfund, als lid van de Raad van Advies, en zal met de start van het fonds tevens een bestuurlijke functie gaan bekleden. Lees verder

 

Een uniek fonds met bijzonder lage kosten

De performance van het High Frequency Daytrading Fonds heeft de hoogste prioriteit en om die reden hebben wij besloten om alle fonds gerelateerde kosten voor eigen rekening te nemen en deze niet aan het fonds door te belasten. Dit is een wezenlijk verschil tussen ons en vele andere fondsbeheerders in Nederland!


 

 De beste executie voorwaarden voor optimaal resultaat

Beleggingsondernemingen moeten conform MiFID II toereikende maatregelen nemen om bij het uitvoeren van orders van een cliënt het best mogelijke resultaat te behalen. Deze verplichting wordt de best execution-verplichting genoemd.

Om de hoogst mogelijke handelssnelheid na te streven is ons handelsplatform cross-connected met de server van onze executiepartner CFH Clearing. Door de verbondenheid met de FX matching-engine in het Equinix LD4-netwerk van CFH Clearing wordt ons een routing latency geboden van tussen de 1 micro- en 300 nanoseconde. 


 

Topfund Professional Services

Bent u als vermogensbeheerder of professionele partij geïnteresseerd in het High Frequency Daytrading fonds? Topfund is aangesloten bij Euroclear/FundSettle.

Wilt u meer weten, e-mail dan naar: prof@topfund.nl.