Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit. nadenk icon

De heer Bryan C.D. Houben

 

 

Directie - Topfund B.V.

De heer Houben is zijn loopbaan begonnen bij een vermogensbeheerder in Blaricum waar hij werkte als adviseur voor vermogende particuliere beleggers.  

Bij Rabo Nederland werkte hij op de orderverwerkingsdesk van de valuta-afdeling waar hij later ook werkzaam was als handelaar. Hierna is hij enkele jaren werkzaam geweest als financieel analist bij een venture capitalist.

De heer Houben heeft een brede kennis en ervaring in de financiële wereld en het bedrijfsleven en wil met het Topfund beleggingsfonds niet alleen financieel maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Raad van Advies

Topfund heeft Prof. dr. J. Koelewijn, Drs. R.H.M.G. van der Mast en de heer R.C. Labadie welkom mogen heten in de Raad van Advies. De Raad van Advies adviseert de directie over de strategie en richting van de onderneming, het beleggingsbeleid en andere algemene aspecten en helpt om tot goede afwegingen te komen.

 

Raad van Commissarissen

Zodra het Latency Arbitrage & High Frequency Daytrading beleggingsfonds van Topfund van start gaat zal de Raad van Advies worden ontbonden en treden de heer Koelewijn, de heer Van der Mast en de heer Labadie toe tot de Raad van Commissarissen en/of directie.

De Raad van Commissarissen houdt toezicht op het functioneren van de directie en op de algemene gang van zaken van de Vennootschap. Lees verder...

 

Memorandum aanvragen