Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit. nadenk icon

De heer R.C. Labadie

 

 

Lid van de Raad van Commissarissen

Rob Labadie werkte sinds 1977 bij verschillende banken zoals van Lanschot Bankiers en Theodoor Gilissen Bankiers en commissionairs in effecten waaronder een groot aantal jaren op de vloer van de effectenbeurs. Hij had verantwoordelijkheid voor Engelse en Amerikaanse professionele beleggers.  

Daarnaast had hij vele verschillende bestuursfuncties bij een verscheidenheid van verenigingen en stichtingen, vaak als penningmeester of voorzitter. De heer Labadie heeft tevens in het bestuur gezeten van twee pensioenfondsen waaronder de Stichting Pensioenfonds F. van Lanschot. Ook nu nog is hij onder andere lid van de Raad van Toezicht van pensioenfonds PHJ.


R.C. Labadie

r.labadie@topfund.nl


De heer Labadie heeft als lid van de RvC de taak om samen met Prof. dr. J. Koelewijn en Drs. R.H.M.G. van der Mast toezicht te houden op het (beleggings)beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken van de vennootschap. Tevens heeft de RvC een adviserende rol over de strategie en richting van de onderneming en helpt om tot goede afwegingen te komen. Lees verder...

 

Memorandum aanvragen